Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antydan

En blick
Hoppet tändes
En nick
Mörkret vände

Vem vet?
Inte jag
Men plötsligt idag
Hände det

Hjärtat dansar balett
Åtrån väcks
Allting känns så lätt
Mitt inre täcks

Utåt är allt som vanligt
Jag en osynlig grå tuss
Min tanke smeker dig varligt
Och ger dig en osynlig puss




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-24 07:07



Bookmark and Share


  Björn Solum
En djup och sinnlig text. Dessutom till och med på rim. Snyggt jobbat.
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP