Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsspråk

Hon hade sagt att hon var glad över att se honom, men han förstod att det inte var riktigt sant.  
     Hon hade sett åt ett annat håll när hon sa det.
     Sedan var det hennes leende.
     Det hade varit för hastigt för att komma från hjärtat.

© Björn Solum




Prosa (Kortnovell) av Björn Solum
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-28 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin iakttagelse.. det finns ett annat språk, o, ja..
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum