Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PK - haiku

Politiskt korrekt

friserar verkligheten

lägger dimridå




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-25 18:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra haiku...väcker tankar...
2017-03-30

    Dan Myrbeck
PK är en av vår tids dummaste begrepp - snacka om att skada
demokratin!

PK = Politiskt Korkat
2017-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Fullträff!
2017-03-27

    ej medlem längre
mitt i tjurens öga.. tack.
2017-03-26

    ej medlem längre
Välskriven och intressant haiku, som väcker tankar om frågor.
2017-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Om det bara vore advokater...
Hela det liberala etablissemanget ställer sig på förövarnas sida och ignorerar offrens lidande.
Stoppa asocialdaltet!

2017-03-25

  Marianne Räf
Precis! Ofta blir PK fel, -- eller ?
2017-03-25

  Valter Örn VIP
Det här påminner också om alla advokater som tjänar pengar på att försvara våldtäktsmän och säger att dom är oskyldiga och att kvinnan var med på det. Huvaligen !
2017-03-25

    ej medlem längre
Här har träffade du mitt i prick. Sanningens ord har du yttrat.
2017-03-25

    jaybird
När politiken blir en renodlad födkrok och en svängdörr in i en lukrativ eftermarknad inom PR-branschen.

Från PK till PR.
I Sverige finns inga krav på transparens om vilka som finansierar dessa föredettingar.

En mycket träffsäker haiku! Tack, Elisabeth.
2017-03-25

    ej medlem längre
Skrämmande.
2017-03-25

  Larz Gustafsson VIP
De är slödder.
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP