Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synopsis

Så du ville ha en synopsis
För att se om mitt liv var värt att spelas
På din arena
Jag skissar på mitt liv
Och undrar om du dör i tristessen
Trots att jag inte besvärar dig med detaljer.




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-24 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP