Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppar

Jag hör hur hans andetag blir tyngre när jag rör mina fingrar genom hans tjocka och ovanligt långa hår. Han blundar. Känns som att jag aldrig kommer att vänja mig vid honom i långt hår. Och jag kommer definitivt aldrig att vänja mig vid att ha honom i min famn.

Hans hand vilar på mitt ben och när jag tror att han redan har somnat säger han "det är ett sånt konstigt och obehagligt material" och stryker handen irriterat över mina strumpbyxor.

"Sluta röra dem då."
"Nej, jag gillar att röra dina ben."




Fri vers av artaug
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-24 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug