Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans pilar







Laddar förväntningarnas båge
skjuter längtans pilar mot utsatta mål

ibland är avståndet för långt
pilarna försvinner utan att träffa

kortar avståndet, laddar om
och försöker igen

mitt koger är aldrig tomt
fyller ständigt på med nya pilar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-03-24 11:45



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Styrka i orden....
2017-03-31

  StinaJ VIP
Livslust och livskraft finns i dina rader.
2017-03-29

    ADI Nehlin
Det är så man får göra, väl skaldat!
2017-03-28

  i af apa
Bågens ska spännas, livet är.spännande! Fint slrivet!
2017-03-27

  Margareta Wersäll
Så utsökt uttryckt!!
2017-03-25

  Gunnel Eriksson VIP
Återigen en kurs i levnadsvisdom.
Du är en mästarinna.
2017-03-25

  Blomma-Stjärna VIP
längtans pilar skjutna från förväntningarnas båge - en underbar metafor, Marita - och det är hoppfullt att kogret inte töms - för övning ger färdighet (om avståndet är rimligt !
2017-03-24

  lila fjäderblomman VIP
Längtan gör själen gravid! härlig livsfilosofi Marita!
2017-03-24

  Olof Lagerhorn VIP
Originell och insiktsfull poetisk bild kring tillvaron och våra förväntningar.
2017-03-24

    ej medlem längre
Ju mer man övar dess bättre går det!
2017-03-24

  Rise Little One
Längtan är alltid igång hos dig!
2017-03-24

  Maria Sundelin VIP
Sikta på du
Kramar
2017-03-24

  Salvation Pepper
Livet är ju att våga försöka!
Gott!
2017-03-24

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Att resa i fantasin är inte det sämsta.
Kanske lite' mindre solbrun.
Glad vår. TBG.
2017-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra metaforer om livets val och längtan.
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Bra!
2017-03-24

  Niliboy
Ja, vi är många som längtar, själv helhet!
2017-03-24

    Peter Söderqvist
Fin text, sluta inte längta.
2017-03-24

  Anya VIP
Härligt när nya pilar ständigt fylls på. Din text andas livsglädje. Bra!!!
2017-03-24

  Marianne Räf
Skön bild på hur att hantera längtan :
Som pilar man skjuter iväg mot målet !
2017-03-24

  ULJO
För kärleken är man benägen att göra hur många försök som helst. Till slut nå man målet.
2017-03-24

    ej medlem längre
Dina metaforer träffar mitt i prick!

2017-03-24

    ej medlem längre
Underbart skrivet om en god livsstrategi: att fylla på kogret och att se till att avståndet är rimligt för träff. Dessutom blir en bättre på att träffa på håll ju mer en övar... :-)
2017-03-24

  Öknens Ros VIP
ge inte upp, nästa pil träffar!
2017-03-24

  Lars Hedlin
Mycket bra min vän!
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP