Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARIS

en del vill möta våren

i paris

själv möter jag den gärna

hemmavid

det spelar inte någon

större roll

var jag spenderar

denna väntetid

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-03-24 14:55



Bookmark and Share


  objekt3
Magnoliaträden är överväldigande
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP