Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR FÄRDATS

det gick en stig ut

mot vida världen

mot både norrut

och söderut

det går en smal väg

mot nya värden

och först i himmelen

tar den slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-03-24 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja där tar vägen slut
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP