Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man opererade

 

Man opererade högeröga för fortsatt undersökning.

Kan jag få något lugnande undrade jag.

- Jag kan hålla handen!

 

Det var inget allvarligt så jag kunde gå vidare

med en gråstarrs-operationen

 

Häromdagen blev det gjort och hemma på eftermiddagen

blev jag bländad av allt ljus

 

Igår hände det som inte hänt förut, jag blev utsatt

för telefon- och dataterror

 

Ringde polisen  spärrade alla konton

eftersom de var inne i min dator och rotade

 

Hur kunde jag vara så dum att jag lyssnade

på bedrägliga människor?

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-24 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP