Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den man håller kär går bort


Min andra sida

 

Sätter ord till mina tankar
jag hör sorgen banka på
hur jag än i rummet vankar
har jag ingenstans att gå

För jag ville att du skulle stanna
inte lämna mig här utan svar
du betydde så mycket för mig
nu är minnen allt det som jag har kvar

Blickar upp emot himlavalvet
vet säkert att det är där som du är
vi kommer mötas igen min kära
jag DIG för alltid i mitt hjärta bär

Farväl.... vi syns igen

 

(Copyright © Christin Lederman)




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-24 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP