Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterskalv

I tanken på honom kom efterskalvet,
nästan lika stark som hans närvaro,
den första och största jordbävning
hon någonsin varit i närheten av
och i glöden som aldrig ville falna
blev hon länge leende stående kvar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-24 20:14



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert i omtumlande passion och kärlek som stannar kvar i efterskalv .
2017-03-30

    ej medlem längre
detta känns nog igen av många som läser detta.
2017-03-25

  Ulf D VIP
Jag gillar dessa plattektoniska metaforer, där finns en rörelse transversell eller ej.
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta