Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskan

Ge mig
styrka - att använda mitt mod även efter motgångar
kraft - att motstå det omöjliga
mod - att trotsa min rädsla, blotta mina svagheter och göra det som är möjligt
förstånd - att inse skillnaden på det möjliga och det omöjliga




Fri vers av Mymlan58 VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-25 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP