Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste

om du bara visste hur mycket jag älskade

om du bara visste hur mycket jag längtade

om du bara visste hur mycket jag saknade

 om du bara visste hur ont allt gjorde

om du bara visste hur länge jag väntade 

väntade

väntade

väntade

....om du bara visste.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-23 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP