Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan molnen finns stjärnorna oavsett ...

Image may contain: cloud, sky, night and outdoor

Spåren 
bjuder mig 
okända förutsättningar
för att ta mig fram
för att en dag kanske nå mina mål
oavsett vilka stormar 
jag möter på vägen  ...

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-26 00:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog mycket som finns oavsett om vi tror på det eller ej...
2017-03-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jaadu...vad som än finns där bortom molnhimmel och stjärnor kan vi bara fantiserar om...
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP