Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

478.THE WORLD`s SKIN STARTED SMOKING !!!

du lutar...... blygt
din jungfruliga renhet
dina vita kronblad sänks ner
ett dis av sorg
Tynger ner din molnfria skönhet

Varför ? Du,snödroppe,
den första strålen av hopp!


din undergivna tystnad
osäkerhet av vårstormar...och

THE WORLD`s SKIN STARTED SMOKING !!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-25 09:18



Bookmark and Share


  petter rost
Tycker om Annies kommentar här – så nära veklighten!
2017-03-25

  Annie b'larsson VIP
Så skört, så ömt och fint om den lilla snödroppen. Tänk att hon vågar sig upp innan hon vet om hon är säker. Ivrig söka solen, våren, livet!
2017-03-25

  petter rost
... och riktigt nära finns där en doft, en doft av liv ur jord. Jo... den undergivna tystnaden vänder sig till sång, den treser sig, står upp - trots att
"ett dis av sorg
Tynger ner din molnfria skönhet"
– vackraste orden på mycket länge.
2017-03-25

  aol
Känner vår i dikten,
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP