Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dåligt Tjafs, som jag ändå publicerar..


Mordisk Melodi


Man vill så gärna låta
känslor, stekheta --
ta vägen nånnstans !

Smackande mun har
mumlande röda läppar.

Ögon sneglar hit å dit...-
Vanskligt å följa
blicken ända in
till dess kåta Mål!!

Lugna figurer ror ut
ur Tiden ...
men, Nojan gräver
tunnlar i det
blåa köttet, som har
väntat på Befrielse.

Dånande hjärta trånar
efter kärleksblod.

Dödens dolkar suger sig
emot mina händer å
längtar efter å
sprätta upp Satan.

Man måste våga
satsa på det man vill,
-- å tror på!

Inte är Vägen - hopplös !!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-25 10:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man måste få släppa ut även sådana här känslor...:-)
2017-03-30

    ej medlem längre
Inget är hopplöst fast vi tappar modet ibland...
2017-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppet lever alltid!
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf