Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han läste sin Edwall

Andra spelade spel
Han läste sin Edwall

Andra lekte
Han läste sin Edwall

Andra gjorde hyss
Han läste sin Edwall

Som enda 11-åring i hela världen troligtvis
så läste han "Limpan" av Allan Edwall

Fast han kanske inte alltid förstod allt
i boken om socialinrättningar, skrivelser och torken

Så det spelade det ingen roll
Han läste sin Edwall och han tyckte om det han läste
han visste redan då att den var skriven av en konstnärssjäl

© Christer Johansson 2017-03-25




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-25 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten