Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDERBARA DU

Du är min vind!
Du är mitt segel!
Du är ljuset!
Du är stjärnglansen ....
som stråla!
Av allt detta ....
ditt vackra ....
lite jag ville få låna!

Så, förgyll mig!
Fyll mig ....
med kyssar!
Låt mig pudras
av din pollen
berusas av din nektar!
Låt mig tjusas
av glädjens gråt
så kärlekens vågor
sig krusas!

Ja, bind mig fast!
Fäst mig med trådar!
Fäst mig med pålar ....
vid ditt hjärta!
Där vill jag få sova, viska, lukta, tråna
längtansfullt våga andas
för evigt med dig blandas.






Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-25 13:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Denna dikt.
Som en lycko brummande
Humla pollinerande med
Vårglädje i sinnet!
:)




2017-04-14

  KattenKin VIP
Vilken underbar dikt, så längtansfull och romantisk! Applåder!
2017-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Blev helt förvirrad när jag läste kommentarerna.
Nu har jag samlat mig och skriver att jag tycker om din text!
2017-03-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tocke gubba dä finns på'n hän jola änä int konstigt fruntimra ä som de ä å int som di ska vare,uschiamej tocke folk.
2017-03-25

  gunnnar nylund VIP
Tja, förhuden smakar bäst... näää
jag menar förbjuden frukt smakar
bäst.
Bättre lite erotik än ett neurotiskt
lik.
2017-03-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jasså,säjdude ! men för de flesta sitt ju förståndet under förhuden,böcker lär bero på att blodtillförseln te hjärnan avstannar å därmed förståndet men de e inte då lätt å få dom å förstå eftersom de för de mesta är omtöcknade av fittans odör.
2017-03-25

  gunnnar nylund VIP
Njaaa, jag tänkte mig nog att man
i detta, som en erfaren man skulle använda sig av förståndet och dess
gåvor.
2017-03-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ståååånd !? skriver du..jamen hur faaan gööör du dåå,får du viagrabidrag från pensionsnämnden eller ? stånd ! Ha ! jaa de gäller å hålla stånd 24 timmar om dygnet om man är ihop ve en nymfomania,så kom inte här å snacka om stånd du inte.
2017-03-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Håll du på me blommer å bin fortfarande,sånt djefla snusk ! Pollen,ståndare å pistiller,dessa oanständigheter av sexistisk fanatism...må prostatacancer sätta stopp för mänsklighetens fortbestånd.
2017-03-25

    ej medlem längre
Härliga ord om kärleken eller vänskapen
Bra flyt. Gillar särskilt sista delen.
Den väger upp hela dikten.
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP