Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan äga alla kläder

Dress up
Like a doll dear.

Jag kan äga alla kläder
Använda mig av tusen olika smink
Skapat världens alla masker

Räcker det till
Är det nog
Förmodligen inte

Stripped
From more than my clothes.

Vilken förkorossande skönhet




Övriga genrer av indieBella
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-25 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella