Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet, är ingen poet, men kunde inte låta bli


Grattis Charlotte till 25:e SM-guldet

 

 

Hon trär kondomer

över skidorna för att

bättra på glidet

Kalla behöver ingen

fästvalla för att vinna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-25 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så roligt att hon vann!
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP