Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla regn

Tystnaden faller liksom mörkret,
sakta och oåterkalleligt som ett stilla regn
innan de löses upp som drömmar mot verkligheten




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-25 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta