Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill kvinnor ha?

Kvinnan åtrår hos mannen

Dominans eller romantik?

Romantik eller dominans?

Dominerande romantik eller romantisk dominans?




Övriga genrer av Joakimnordbrandt
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-25 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har inte kvinnor som män
långt mer komplexa och
högst personliga preferenser
som dessutom ibland ändras
under den högst personliga
resan genom tid och rum?
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt