Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARTID

Låt ögonblicket
förbli
nuets andetag

Lokomotivets passus
utanför mitt fönster
en timme förfluten
framtid

Bosse 26 mars 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-26 03:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det var en trevlig tidskoppling till tågens tidtabell
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten