Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vendetta

Mördar hela din familj
bara för skoj skull
sen kan vi klandra varandra
över en kopp te på din veranda




Fri vers (Fri form) av Talismalis
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-26 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talismalis
Talismalis

Senast publicerade
Vendetta
Matlagning
* Se alla