Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Storm över fjällsjö

På frusen is nu Västan går, att söka lä och skydd i Öst

den ilar fram, tar envist fart och höjer ömsom lekfullt röst 

Den viner, visslar, slår och ruskar

den böjer lätt och lekfullt några träd och buskar

en frusen fjällsjö piskas fin och blank

försöker putsa bort någon liten skavank

göra isen glänsande, så att Solen sen 

helt lugnt ska kunna spegla sig i den




Bunden vers (Rim) av Mymlan58 VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-26 08:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert bildspråk

2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP