Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERFÖDD

Jag blev bebådad
så enkla orden var
som jag läste
om och om igen
i evangeliet

Hon kvinna av folket
bebådades osannolikt

därför blir även min tro
bebådad som sannolik
med evangeliets ord

© Bosse 26 mars 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-26 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten