Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google


Kärleken

Kärleken är det största som finns.
Det är kärleken som värmer oss.
Kärleken leder oss till varandras famn.
Kärleken lindar oss fast i varandra.
Kärleken är skratt och tårar.
Kärleken leder oss till allt så länge
kärleken finns.
Kärleken är fantastisk.
Våran kärlek är blå.

MaRit-MaRitza löfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 517 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-26 10:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2017-04-01

  Blomma 68
Fina och starka ord om kärleken
2017-03-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
amour - c'est toût!
2017-03-29

  Valter Örn VIP
Ja kärleken är den största och vackraste av alla krafter !
2017-03-27

  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken."
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos