Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en värld värdig av poesi


Gibraltar sund på grenar.

 

Under min studie resa på Gibraltar sund,  bland ilska fräcka apor på klippa en turist viskade till mig: det ska man komma ihåg oftare vems dotter man är och titta fundersamt från fullmånens obskyra natt på dem där på jorden som lever under solen.

Afrika i sikte bara en stenkast själva Gibraltar business  port till många cruising rederier.

Jag tänkte på Värtahamnen hemma hos mig det är trång också. Men välbekant ändå.

Jag återupptar mina studier på distans med Gibraltar som börjar om ett par dagar, en lärare med status av marin officer har kontroll över allt min studie aktivitet och kanske litte till.

Adjö kära poesi på svenska.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-03-26 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP