Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gloria utan törnen...bagatell 459

 

 

Tro hopp och kärlek

i sällsamt vacker dans syns

inga rosor i

brudens blomsterkrans endast

blåklockor och prästkragar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackra blommor
2017-03-26

    ej medlem längre
Vackert skaldat.
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP