Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas tid

Det finns luft i mina drömmar
och en plats att andas fritt
det finns längtan och förväntan
som om allting vore mitt

Alla dagarna som kommer
som är resten av mitt liv
att få fylla dem med mening
inte bara tidsfördriv

Så går dagarna och åren
blir de många eller få
finns det tid att tänka efter
och att livet rätt förstå

Mina drömmar är så många
de är gåvor som jag får
detta livet är ett under
jag vill leva många år






Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-30 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina drömmar hjälper oss andra att uppskatta livet som det ser ut. TACK
2017-04-08

    Kraschnik
Känns som skapad utifrån tillfällighet
upptäckt för sin proffsighet!
2017-04-02

  Marianne Räf
Denna var väldans BRA !!
Vilka lugna ord, rimglädje!
Gillar den så mkt att jag
sparar den !
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP