Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Venedig, ödesmättad bagatell 460

 

 

Leende skuggor

bakom masker i mörker

festivalyrans

sorl drunknar i bruset från

årtagen i gondolen

 

döljer sig livets

följeslagare döden

på kanalerna

viska mellan palatsen

lyssna på min svanesång

 

ikväll är det fest

dansar på era gravar

ty natten är kort

när gryningen randas är

skymningen inte långt bort

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 13:12



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Venedig är till stor del byggd på ek skövlad i Kroatien. Det är en ödesmättad bagatell. Något brus hörde inte jag från gondoljärens årtag. Inte ett knyst faktiskt. Venedig lär leva länge än. Skymning är bättre än nattsvart mörker.
2017-03-26

    ej medlem längre
döden väntar om hörnet
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP