Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens resa

Snart åker vi hem från vår solvarma ö
vi åker tillbaks till Kollungerödsjö
vi åker tillbaks till solvarma klippor
till skogar med granbarr och tickor
vår längtan att se alla nära och kära
vi längtar att se våra ris som skall bära
båd blåbär och lingon och buskar med bär
som vi vana att se dom de finns inte här
men sedan mot hösten när stormarna ila
vi längtar tillbaka till solvarm vila
att leva som vi det är få förunnat
vi önskar att flera som vi hade kunnat.




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-26 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson