Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma stund ångrade jag mig.




-

Ni som dricker mjölk,
utan laktostabletter,
gjuter ett hål i,
form av din osäkerhet,
magsår.

Dramatisk intill benmärgen,
förpackad i prickiga strumpor,
smart-barbie utan skam,
badar mellan mina revben.

Konstaterar: mögligt ego,
supersized till döden,
aldrig gjort så många rätta fel,
sedan jag fyllt tjugo.

Summan av alla raderade,
nummer delat på dig,
är typ lika med,
illamåendet under stingande sol
och eftersmaken av diskmedel.

Söndag.
Söndrad.
Sötnos.




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-26 15:03



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Som en litterär propplösare. Kudos!
2017-03-27

  Ric
Som beska, baksmälla och sur mellanmjölk. Vilodag.
2017-03-26

    ej medlem längre
den dikten var bra powerlyrik. gillas.
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad