Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan du vara anpassningsbar...?

Jag saknar den pusselbiten som höll mitt förstånd intakt, morgondagen kommer och förändring i personligheten medföljer.

 

Nu omfamnas jag av min emotionella instabilitet. En anpassningsbar människa utan principer, lustar efter modeller som är i brist på hjärnceller. 

 

Den tragiska verkligheten av individen som bedövar ångesten med alkoholen och bränner kalorier i köttsliga umgängen. 

 

I den infekterade livsstilen träder någon ny in, en skör optimist med ögon som utstrålar förhoppningar och speglar ett hjärta så rent som söker sin motsvarighet.

 

En naiv själ anförtror i en skepnad utan ansträngningar att genomskåda illusionen, låter sig bli förförad till sovrummet och försummad i nyfödd mörker i den tidlösa rummet.





Dagbok av M.A.J.R
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-30 03:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att vara anpassningsbar.
2022-08-30
  M.A.J.R
M.A.J.R