Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Hemma igen

äntligen är jag hemma igen

sovit i min egen säng i natt

skönt

det är svårt att inte orka

försöker acceptera det

operationen gick bra

tyvärr blev det komplikationer

som gjorde att jag inte kunde gå

nu går det ganska bra

blir fort trött

igår när jag fick åka hem

sa en av läkarna

att dom aldrig sett så groteska fötter

det som hände mig

hade dom bara upplevt två gånger

nu ska jag ta mig en kopp kaffe

vila i soffan

kanske slumra en stund

invänta hemtjänsten

som ska komma och hjälpa mig

 

anits 25 mars 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-26 18:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
kram vännen
2017-04-02

    Dan Myrbeck
Hoppas det fungerar fint!
Kram!
2017-03-27

  Eva Helene VIP
Skönt att du är hemkommen från sjukhuset! God bättring!
2017-03-27

  ULJO
Skönt. Allt gott till dig. Ta vara på det fina vårvädret om du kan det.
2017-03-27

  Niliboy
Gud välsigne dig min vän. Fint kämpat å hoppas det nu går bra för dig!
2017-03-27

  Bibbi VIP
Krya på Dig och ta ett steg i taget!
2017-03-27

  Marianne Räf
Förstår så väl att det är skönt å va´
hemma från sjukan, igen. Ta det
nu lugnt och krya på dig..
2017-03-27

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår att det känns skönt att vara hemma igen...krya på dig och ta emot all hjälp du kan få...
2017-03-26

  Ann V Åhsberg VIP
Du är duktig kämpar på bra. Krya- på - dig - Kramar från mig!
2017-03-26

    ej medlem längre
"det är svårt att inte orka"

Åh!
2017-03-26

    ej medlem längre
Krya på dig Stina!
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP