Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna

 

I den ljumma vårvinden
lyfter vi våra ansikten
upp mot verkligheten
Allt rasar över oss
med styrka som krossar
oss till marken
Det finns bara hårdhet kvar
och slag som
ekar mot våra ryggar
Smärtsamt tar vi emot
men våra ord går inte att tysta

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-26 18:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör
2017-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen känslan, men det är bara att resa sig och kämpa vidare...
2017-03-30

  Annie b'larsson VIP
Även när vi blir slagna till marken, piskade och torterade av livet, så har vi kvar våra skrik som vi kan skrika ut.
2017-03-30

  ULJO
Den var fin
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP