Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitom natten sjunger dagen...bagatell 461

 

 

Öppnar luckor för

och akter om skymtar han

som går på vattnet

sprider själv ryktet att han

inte lämnar några spår

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-26 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jesus
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP