Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2004 - Om det där med att inte finna orden när man verkligen behöver dem ... Men även om allt det andra som det fria ordet bjuder på ... Publicerad här tidigare i april 2005.


Det fria ordet ...

***

Det förvildade ordet ...

Otämjbart och otyglat
liksom de tankar och funderingar
som föder det ...

*

Det befriande ordet ...

... alltid lika närvarande
likväl så svårt att finna
när vi behöver det ...

*

Det förvillande ordet ...

... vilseledande och omedvetet medvetet okända
 lika befriande som fängslande ...
... Men det är bara vi själva
som har nyckeln till dess frihet ...


*****




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-26 21:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så väl du beskriver det fria ordet!
2017-03-27

    ej medlem längre
tänkvärda rader!
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP