Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRTANKAR

Tänk att aldrig få vara den främsta
liksom han som alltid såg årets
första huggorm, blev stungen
av bålgetingen på dasset

jag kom alltid på B-plats
mitt namn började
på andra bokstaven
i alfabetet

en klasskamrat kallades
Boa Constrictor
för han han fick alltid
BC i betyg.

© Bosse 26 mars 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten