Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det dunkelblå

det dunkelblå
med sina hörn att snubbla över
glömda knutar
förbinder deras tillfällighet
med kartor av
obekanta dofter

det dunkelblå
med sina hål att falla i


när du somnat in
i det sista rummet
närmar sej natten
med stulen tillförsikt




Fri vers av martinson
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martinson
martinson