Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osannolik bagatell 465

 

 

Det var något i

hennes ögon som fick mig

att vika undan

med blicken trots att hon var

blind såg hon igenom mig

 

och mina lögner

som blivit till sanningar

fick ny innebörd

hon viskade gud hör din

bön om du vill bli bönhörd

 

därefter gick hon

med svansen mellan benen

jag blundade vem

i hela världen tror på

en satanisk lögnare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 21:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm lögnaren är nog mera betrodd
än sanningssägaren
:)

2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP