Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvatten

Sjöns namn var Ljustern
namne med ett fiskeredskap
i ordboken beskriver ett handhållet jaktredskap med gaffelliknande spets

Så, det var inte Amor
utan DU som höll i treudden och harpunerade en lättfångad fiskstjärt!




Fri vers av Ada P VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP