Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!

 

 

Röda rosor i

stora fång till alla som

har applåderat

mina texter under tolv

års tid lyfter på hatten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-26 22:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även ett huvud under en hatt kan ha en penna, pennan kan ha en udd, en sudd och en snudd.
2017-05-16

    ej medlem längre
Du är värd allt
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP