Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staden

tomma nätter
speglande ljus i strömmen
spårvagnen över bron
de röda läpparna med sprickor i huden
sprickor under huden
handen i fickan
en knuten tunga
stoppsignalen
jag kliver av



och jag får inte ha dig.




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H