Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsägningstid: ingen bryr sig


Jag lever detta liv för första gången
allt sker utan erfarenhet
Det är som att vara fången
på en praktikplats av verklighet

///////////

Vi svär att vi ska vara ovänner


tills vi får fast anställning

////////////

Jag känner mig naken
som att någon skalat av min hud
Och jag är alldeles tagen
med att fastna i mitt egna huvud

/////////////



Min arbetsmiljö

är ett blodbad




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad