Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivkramp...igen...suck


Okultiverad med sorgkant...bagatell 467

 

 

Språkbruk i god jord

sås frön gror tankar vänder

på orden trampar

runt bland minnena ältar

där han står bara oår

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-26 23:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känner igen mödan
jo <3
2018-01-30

    ej medlem längre
tungrott tankearbete gror :)
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP