Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka XII

 

 Våren går in i

det tomma huset, nu ska 

boet byggas där

för vad bryr sig svalorna 

om att pappa har gått bort 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-27 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodigt och vackert skrivet.
2017-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Liv och död sammanflätat i fin tanka.
2017-03-27

  Staffan Nilsson

Både sorglig och hoppfull.

2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP