Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingersättning

Livet är som att spela ett musikinstrument

Det handlar mycket om rätt fingersättning

Vissa företeelser kan man vilja sätta fingret på

dock utan att peka finger åt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-27 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP