Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han, Hon, Hen, Hämnd

 

 

Det vackra

kraset när din dröm splittras till kristallsmulor.

 



Den vackra

smällen när din kind gnider sig mot min handflata;

 



Det vackra

skriet när din kulhammare krossar mina knäskålar.

 



Det vackra

rosslandet när du kväver monstret som hänger över din skuldra.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-27 11:56



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Bra! "Det vackra rosslandet när du kväver monstret som hänger över din skuldra". Så!

2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP