Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ond dröm

En ond dröm

Täcken håller om mig tätt
Avvärjer all ondska

Skyddar mig mot dig

Släpper inte igenom
dina sårande kommentarer

avskärmar mig
från din kalla blick

jag kommer inte yppa mig
jag kommer vänta ut och vakna upp

du är bara en tårfylld dröm
en ond dröm

du




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-27 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros